DISSONÀNCIES

bloc musical de 4CANTONS

Error Broadcast fent de les seues: repassada per la Rússia contemporània amb Various Artists / Fly Russia

Error Broadcast, el Dr. Jeklin del rotllo netlabel (meitat lliure, meitat de pagament) torna a la càrrega amb una referència de luxe. Un disc recopilatori publicat entre ells i  els capos russos Siberian Future Music Community – Gimme 5.

La columna vertebral del disc seria el que es coneix com a Hip Hop psicodèlic, un so a cavall entre el Hip Hop, el Dubstep, el Funky i l’electrònica. Tot i que també trobem altres guarnicions que donen un sabor més d’electrònica emotiva o IDM.

El recopilatori és una ona expansiva amb 17 tentàculs. Un principi més en el rotllo habitual d’Error Broadcast, Hip Hop guarrillo wonkejant les ones, per a passar a temes més electrònics amb un to dubstep però rallant l’IDM, a més de temes una mica més downtempo. I sobretot, mantenint una coherència justa.

Qui anava a dir que a les terres gèlides de Sibèria i Rússia s’anava a crear una escena tan potent com la de les terres càlides de Califòrnia i els seus Flying Lotus. Paradoxes de la vida entre terres amb un passat en conflicte que ens porten a escoltar, de nou, gent com DZA o Pixelord, i també a descobrir nous creadors com Nocow, 813, Save Slaves, Wols o Appleyard.

Descarrega:
[EBC009] Various Artists / Fly Russia

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on Setembre 20, 2010 by in Electrònica, HIp Hop, Netlabels and tagged , , , , , , , .
Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos por RSS Siguenos en Soundcloud Siguenos en Vimeo

Netlabels, Netaudio, Music and other things

Uneix altres 524 subscriptors