DISSONÀNCIES

bloc musical de 4CANTONS

[19-23 març] Cau d’Orella 2013: Jornades de Música Electrònica

cauorellaJornades | Desgraciadament per una cosa o altra mai he pogut assistir a les passades edicions del Cau d’Orella [Jornades de Música Electrònica]. Enguany m’he marcat l’objectiu de no dansar cap altres terres i restar per Barcelona per assistir-hi.

I vos preguntareu, què és el Cau d’Orella? És una mostra repartida per diferents espais de Barcelona, exactament 10, i que està dedicat a la música electrònica. A mi una de les coses que més m’agraden és que no hi ha grans noms i que d’alguna manera s’aposta per un format humil però de qualitat. Com si la intenció de tot plegat fóra crear escena dins del panorama electrònic local.

Una altra de les coses que em fascinen de l’estratègia traçada per les organitzadores és l’aposta clara, a banda de per les artistes, per eixes entitats conegudes com microsegells, netlabels… Així, la fira discogràfica serà un bon moment per conéixer els diferents segells del panorama electrònic actual i les seues diverses tàctiques per encarar tot el temón de la difussió. A més, els diferents tallers que hi ha programats també poden ser un ingredient molt útil.

Si fem una repassada per la programació ja ens podrem fer una idea del tarannà del tinglao. Espècies de segells catalans com dicontinu records, lovethecaos, spa.rk, pendriverec, bankkrobber, parabollic, low to, disboot, galleta… hi seran presents. I una altra cosa també interessant de tot açò és que s’intueix en els camarades del Cau d’Orella un cert interès per servir de frontissa entre les diverses maneres d’encarar tot el tema de la difussió i distribució de la música. És a dir, tot i que les formes de fer d’spa.rk o bankkrobber pel que fa a aquest tema no són les mateixes que pendriverec, low toy o discontinu, totes elles farien música de qualitat i per tant se les podria encabir dins de la mateixa “escena local” -amb permís dels escèptics per aquest concepte-.

Siga com siga i sense més palles mentals, el que sí és realment el Cau d’Orella és un bon moment d’escoltar un bon grapat de projectes musicals actuals de qualitat vinculats a la música electrònica i a la ciutat de Barcelona.

Si voleu veure la programació i de quin peu coixegen, podeu anar al seu WEB.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Març 11, 2013 by in Altres, Electrònica, Netlabels and tagged , , , .

TWITTER

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos por RSS Siguenos en Soundcloud Siguenos en Vimeo

Netlabels, Netaudio, Music and other things

Join 524 other followers

%d bloggers like this: