DISSONÀNCIES

bloc musical de 4CANTONS

[Div 1 Juliol 19:30h ] Showcase de Música Vermella

People, Música Vermella torna a la càrrega i tindrem Showcase el proper divendres 1 de Juliol a les 19:30h en l’espai cultural del barri del raval de Barcelona, Miscelanëa. Si no tens res a fer, porta’t el berenar-sopar que nosaltres portem la música.

L’esquadra estarà formada per:

– 4cantons

– pisu

– madame

– icebreaker

– xtrngr

– raza roja visuals

Música Vermella diu:

“Som tot allò que ens agrada transmetre, fruit d’emocions d’arrels molt diverses, i ens recolzem en l’execució de sons i sorolls, organitzats o no, que rebenten tot allò que ens molesta, que idolatren les coses precioses, i que es perden en l’aire per generar coses noves. Que es mesclen amb les olors i les imatges, amb els tactes, i que exploten. Exploten.

Música Vermella és un netlabel creat en un vincle entre Barcelona i Berlín, orientat a la difussió d’idees i sensacions en forma de música electrònica i experimental i d’obres gràfiques, majoritàriament en format digital gratuït i sota llicències Creative Commons.

Música Vermella és Dubstep, és HipHop, és Braindance, Breakcore, Música Concreta, és Grime,  Dub, Wonky, és Breakstep: és música, música vermella.

Prenem l’adjectiu “vermell” per definir la nostra música casada amb les arts visuals; “vermell” com a resposta al gris de les societats ofegades en aquest fluxe d’assassins agradables però fulminants, assassins en forma de lleis, en forma de monedes i en forma de líders. Un gris que és perpetu i que s’allarga, sempre multiplicant les múltiples tonalitats del gris. Vermell és passió i somnis de foc, la tranquilitat de crear i reproduir situacions en l’espai i/o en el temps, agradables i místiques, precioses i molestes, vermell de llocs, vermell de moments, vermell el so, vermelles les idees.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

TWITTER

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos por RSS Siguenos en Soundcloud Siguenos en Vimeo

Netlabels, Netaudio, Music and other things

Join 524 other followers

%d bloggers like this: