DISSONÀNCIES

bloc musical de 4CANTONS

[DIS006] AZ-ROTATOR – “SPAM EP”

El segell Discontinu Records ens ofereix, safata en mà, unes poques referències ben triades, sense pressa, amb cura i precisió. I això, en una època on regnen triomfants la sobreinformació i el soroll, és digne d’admirar. No deixar-se emportar per la vertigenositat de la xarxa és un acte noble, i Discontinu Records amb estes pràctiques aconsegueixen fer-se, cada vegada més, un gran lloc en l’escena de l’electrònica de ball experimental.

A la referència que li ha tocat ser descrita és a la número 6. De l’artista AZ-ROTATOR i batejada amb el nom “SPAM EP“, conté 11 petjades, una rere l’altra, que ens transporten a un imaginari compost d’electrònica glitch amb tufo a breakcore i electro, però també amb algun moment més dubstep, amb acabat 8-bit i amb ús de vocoders que donen aires robòtcs als temes. Així, tenim temes com Megadick amb clicades d’ull a velles glòries com Kraftwerk, o temes com Watches, que a mi em recorden al rotllo que es fa al Miami d’Otto Von Schirach, aquest últim potser més extrem però amb moltes semblances.

En definitiva, un disc molt guapo amb tocs d’humor – Casino temes dixit-, amb molta bogeria, però també amb foscor robòtica pròpia de guerrers retrogalàctics. I a més, un disc molt ballable o almenys a mi m’ho sembla, tot i que jo tinc el sentit del ball una mica atrofiat si comparem pel món dels vius, però això ja son figues d’un altre paner.

Descarrega:

[DIS006] AZ-ROTATOR – “SPAM EP

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

TWITTER

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos por RSS Siguenos en Soundcloud Siguenos en Vimeo

Netlabels, Netaudio, Music and other things

Join 524 other followers

%d bloggers like this: